Omdat de energieprijzen zo gestegen zijn komt de Nederlandse overheid ons tegemoet… we krijgen energiecompensatie! Voor een groep Nederlanders is dit bemoedigend nieuws en fijn dat ze dit mogen ontvangen! Maar anderen geven aan dat ze er niet op staan te wachten en dat het beter aan anderen gegeven kan worden die het nodig hebben.

Graag willen wij helpen die ‘anderen’ een gezicht te geven. In Roemenië zijn namelijk veel mensen die geen geld hebben om zich op te warmen omdat ze moeten kiezen tussen eten en warmte! Deze mensen hadden het altijd al moeilijk maar met de gestegen energieprijzen is de situatie helemaal onmogelijk geworden. Wij willen deze mensen heel graag financieel bijstaan en u kunt ons daarbij helpen door de 2 x 190 euro energiecompensatie die we ontvangen in 2022 meteen over te maken op ons rekeningnummer o.v.v. winterhulp. Het is fantastisch als u ons daarbij wilt helpen!

Comments are closed.