Bestuur

FSR is een Nederlandse stichting en kent een bestuur bestaande uit maximaal 7 leden. Alle bestuursleden doen hun werk geheel op vrijwillige basis en worden daarvoor dan ook niet betaald.

Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid, de financiën, de informatie naar (potentiële) sponsors en de continuïteit. Vanuit deze verantwoordelijkheid verschaft het bestuur de middelen en ondersteuning aan onze Roemeense medewerkers ter plaatse die de feitelijke hulpverlening uitvoeren. Tweemaal per jaar bezoeken twee leden van het bestuur het team in Roemenië om hen te ondersteunen, te bemoedigen en om de voortgang van het werk te evalueren.

Graag stellen wij ons aan u voor:

André Buijs
André Buijs
André woont met zijn vrouw Annemarie in Aalsmeer. Naast zijn functie van voorzitter is André onder meer verantwoordelijk voor de PR van FSR. Het promotiemateriaal zoals de website, de folder en diverse presentaties zijn mede door André ontwikkeld. Tevens is André actief in de fondsenwerving voor FSR.
Jan Venema
Jan is getrouwd met Henny en woont in Leek. Jan is veldcoördinator van FSR. In deze functie onderhoudt hij namens het bestuur de contacten met de medewerkers in Roemenië. Naast monitoring van de voortgang van werkzaamheden, worden ook adviezen gegeven als medewerkers moeilijke situaties tegenkomen.
Richard Boskamp
Richard is de penningmeester voor FSR en zal er dus zorg voor dragen dat we niet meer geld uitgeven dan dat er binnenkomt! Hij woont samen met zijn vrouw Margit en twee zonen in Zwolle en hij is in het dagelijks leven werkzaam als externe accountant.
Gert-Jan Groeneveld
Gert Jan woont met zijn vrouw Simone in Woerden. Gert Jan is secretaris van het bestuur. In die functie notuleert hij onze bestuursvergaderingen en verzorgt hij de correspondentie met sponsors en andere contacten van FSR. Gert Jan behandelt ook alle e-mails die binnenkomen bij onze infobox info@fsrom.nl.
Fred Drenth
Fred is getrouwd met Gerda en woont in Haarlem. Fred heeft de functie van algemeen adjunct binnen het bestuur van FSR. Daarnaast adviseert hij het bestuur op juridisch gebied en treedt hij op als coördinator van de transporten van kleding en medische materialen vanuit Nederland naar Roemenië.
Jan Agterhof
Jan is getrouwd met Ria en woont in Nieuw-Vennep. Als bestuurslid is Jan betrokken bij de transporten van kleding en medische materialen vanuit Nederland naar Roemenië. Tevens is Jan zeer actief in de fondsenwerving voor FSR.
Cees Lock
Cees woont met zijn vrouw Hanneke in Zwolle. Als bestuurder is Cees verantwoordelijk voor het beheer van de sponsordatabase. Daarnaast is Cees zeer actief in de fondsenwerving voor FSR en voert hij in Zwolle diverse acties om het werk van FSR te promoten en geld in te zamelen.