Promotie

Folder
De FSR folder geeft een duidelijk overzicht van ons hulpverleningsprogramma in Roemenië. Als u wilt dan kunt u de webversie van de folder online bekijken en eventueel opslaan op uw computer. Als u folders wilt ontvangen om zelf te verspreiden kunt u contact met ons opnemen via de invulvelden op deze pagina.    Bekijk de folder

Presentatie
Het bestuur van FSR vertelt u graag meer over ons hulpverleningsprogramma in Roemenië. Heeft u bijvoorbeeld als kerk, vermogensfonds of vereniging belangstelling voor het werk van FSR? Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op en we verzorgen graag een presentatie over ons werk. We kunnen onze presentatie volledig afstemmen op uw wensen.

Zakelijke sponsoring
FSR is voor haar inkomsten volledig afhankelijk van sponsors, giften, vermogensfondsen en bedrijven die haar hulpverlening in Roemenië willen ondersteunen. Speciaal voor bedrijven hebben we een programma voor zakelijke sponsoring opgezet.

Veel bedrijven zijn tegenwoordig bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat uw bedrijf of de medewerkers van uw bedrijf iets willen betekenen voor mensen die leven in armoede. Op een ludieke of sportieve manier geld inzamelen voor dat doel kan ook voor de medewerkers van uw bedrijf samenbindend zijn.

FSR denkt graag met u en uw medewerkers mee over de mogelijkheden om ons werk financieel te ondersteunen.  Indien gewenst kunnen wij uw bedrijfsnaam en logo op onze website plaatsen.    Zakelijke sponsoring

Ik wil graag het werk van FSR promoten!