Vitaminen

Net als in Nederland zijn ook ouders in Roemenië zich bewust van het feit dat een goede maaltijd voor hun kind belangrijk is. Toch geven veel Roemeense ouders aan dat die maaltijd er vaak bij inschiet door gebrek aan financiële middelen. Dit geldt ook voor de sponsorgezinnen. Door gebrek aan eten ontbreekt het ook vaak aan de noodzakelijke variatie van producten uit elke voedselgroep: granen, vlees, eieren, zuivelproducten, groenten en fruit. De sponsorgezinnen hebben hier geen geld voor, zelfs niet voor de meest elementaire behoeften van hun kinderen. Dit betekent ook dat deze kinderen verstoken zijn van essentiële vitaminen en mineralen voor hun groei en een harmonieuze ontwikkeling.

Een alternatieve oplossing voor deze situatie is niet alleen relatief eenvoudig maar vooral ook zeer efficiënt. FSR verstrekt gedurende de wintermaanden vitaminepillen aan de sponsorgezinnen. Vanaf het moment dat we hiermee begonnen waren de resultaten direct merkbaar. Minder ziekte, verbeterde eetlust en zelfs betere schoolresultaten!

Een relatief goedkope en eenvoudige manier om de leefomstandigheden van  mensen te verbeteren. Doet u mee? Voor €25 helpt u een gezin aan voldoende vitaminen om de winterperiode door te komen.

Ja, ik doneer graag om de kosten voor multi-vitaminen te dekken!
Totaal: € -