Vakantiekampen in Boga

Kunt u ook zo genieten van een vakantie of een weekje weg? Even er helemaal tussenuit. Heerlijk toch? Echt iets om naar uit te kijken.

Hoe anders is dit voor onze sponsorgezinnen. Op vakantie gaan of een weekendje weg is iets wat zij niet kennen. Ze zijn al dankbaar als ze met hulp van FSR de maand kunnen doorkomen. Hun grootste zorg is hoe zij hun gezin iedere dag weer te eten kunnen geven. Extra’s zoals vakanties zijn er dan echt niet bij. Dat geldt dus ook voor de kinderen uit deze gezinnen.

Juist voor kinderen uit arme gezinnen is het belangrijk om even in een omgeving te zijn waar je alle zorgen voor even kan vergeten. FSR organiseert daarom samen met haar Roemeense partner Alpha & Omega jaarlijks drie zomerkampen voor kinderen in de prachtige natuur van Boga. Een onvergetelijke ervaring voor deze kinderen. Een week lang met ongeveer 35 andere kinderen ontspannen in een totaal  andere omgeving. Samen spelen, zwemmen in de rivier, wandelen in de heuvels en genieten van de prachtige natuur. Samen luisteren naar mooie bijbelverhalen en leren hoe belangrijk persoonlijke verzorging en hygiëne is. Bij de leiding een luisterend oor vinden voor je zorgen of je verdriet. Dat alles gebeurt tijdens een vakantieweek in Boga. Logisch toch dat deze kinderen na een week maar moeilijk afscheid kunnen nemen? Afscheid nemen betekent ook opnieuw  een jaar wachten of je misschien volgend jaar weer mee mag…

Helpt u mee om het verlangen van een kind in vervulling te laten gaan? Voor slechts €70 kunt u al een kind laten genieten van een hele week vakantie in Boga.

Ja, ik doneer graag om de kinderen een fantastische kampweek te schenken!
Totaal: € -