Beste sponsors en belangstellenden,

Er lijkt soms geen einde te komen aan het lijden van mensen. De hele situatie in Oekraïne heeft ook een grote impact in buurland Roemenië. Er is een angst dat de energieprijzen en kosten voor de basis levensbehoeften zo hoog blijven als ze nu zijn. Voor kansarme Roemenen heeft dit reeds grote gevolgen en schulden worden inmiddels gemaakt of lopen verder op!

Gelukkig was het dit voorjaar mogelijk om weer op bezoek te gaan bij ons Roemeense FSR team. Gert-Jan en Jaap vertellen hierover. Daarnaast info over de Boga kampen die volgende week weer beginnen en de selectie van nieuwe studenten voor ons sponsorprogramma.

We hopen dat je weer even de tijd wilt nemen om deze nieuwsbrief te lezen. Wij hebben jullie betrokkenheid nodig. Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief dan horen wij dat graag.

 

Comments are closed.