We lezen tegenwoordig veel over de hoge inflatie in Nederland. Door de hoge energie prijzen worden nu ook levensmiddelen duurder. Het zal je niet verbazen dat dit ook voor Roemenië geldt. Voor de Roemenen met een laag inkomen komt dit extra hard aan! Alleen al door de energiekosten is het geringe maandinkomen grotendeels verbruikt. Dit geeft grote zorgen!

Ook voor FSR valt de huidige situatie niet mee.  Onze dozen met levensmiddelen die we maandelijks bij de sponsorgezinnen brengen worden steeds leger. Vervoer en internaatkosten daarentegen worden weer steeds duurder!  We vertrouwen dat God ons ook hier doorheen zal helpen door ons voldoende middelen te geven in deze extreme tijd. Als je hier graag je steentje aan wil bijdragen dan kan dat middels de volgende <link> ovv ‘hoge kosten’ bij ‘Bestemming’. Reeds hartelijk bedankt!

Comments are closed.