Beste sponsors en belangstellenden,

Nu de pandemie wat op z’n retour lijkt, worden we opgeschrikt door een verschrikkelijk oneerlijke oorlog in Oekraïne. Er lijkt soms geen einde te komen aan het lijden van mensen. De hele situatie heeft ook een grote impact in buurland Roemenië. Er is een angst dat Rusland nu het nieuwe buurland gaat worden met alle onzekerheid van dien. Daarnaast zijn de energieprijzen en kosten voor de basis levensbehoeften zo opgelopen dat een kansarme Roemeen niet meer weet hoe het verder moet. We horen al verhalen van gezinnen die de kachel in de winter uitzetten om zodoende nog wat eten te kunnen kopen!  Onze hulp is helaas mede daarom nog onverkort nodig!

We hopen dat je weer even de tijd wilt nemen om deze nieuwsbrief te lezen. Wij hebben jullie betrokkenheid nodig. Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief dan horen wij dat graag.

 

Comments are closed.