Hierbij een update over de impact van COVID-19 op de FSR activiteiten in Roemenië. Ondanks de restricties en voorzichtigheid die nodig is bij het werken onder onze doelgroep, is het Ani, Grig en Lili toch gelukt om de meeste werkzaamheden uit te voeren. De gezinnen ontvangen de hulp die ze zo hard nodig hebben. En dit is nog meer nodig in deze tijd waar de pandemie er voor zorgt dat veel mensen heel moeilijk werk vinden. Ook waar nodig hebben we de gesponsorde studenten kunnen  ondersteunen bij  het halen van hun diploma en we zijn blij dat dit voor alle kandidaten gelukt is!

Minder leuk was het om de kinderen van de sponsorgezinnen te vertellen dat het Boga kinderkamp dit jaar niet door kan gaan. Dit is een grote teleurstelling voor alle betrokkenen, met name de kinderen die al maanden aan het af tellen zijn…

Onlangs heeft Ani contact gehad met een gezin waar een dag later de moeder positief getest werd op COVID-19. Ani heeft haarzelf meteen thuis quarantaine opgelegd. Gelukkig is ze tot nu toe nog gezond. Wilt u bidden voor onze medewerkers en Ani in het bijzonder dat ze dit venijnige virus niet zullen oplopen?

Comments are closed.