Het is al weer 12 jaar geleden dat we de Peugeot Partner aangeschaft hebben voor het FSR werk in Roemenië. Inmiddels hebben we met deze praktische auto vele kilometers gereden waarbij vele voedselpakketten en andere hulpmaterialen zijn vervoerd.

Zo langzamerhand is de staat van de auto zodanig dat het niet verantwoord is hier veel langer mee door te rijden. Daarom zijn we een actie begonnen voor een vervangende auto. We hebben hierbij een jonge tweedehands Dacia  in onze gedachten. Help je mee dit te realiseren? We denken dat we hiervoor 10,000-12,000 euro nodig hebben.

Giften kunnen overgemaakt worden naar:
NL26 ABNA 0494 8089 26
t.n.v. Stichting Familie Sponsorplan Roemenië,
Aalsmeer.

Of  je doet dit rechtstreeks via onze donatie knop  of QR code.

Bedankt voor je support!

Comments are closed.