Iedereen lijkt in de ban van het Corona virus. Ongelooflijk wat een stukje DNA kan veroorzaken in onze wereld! Ook wij ondervinden de nodige hinder hiervan. Zo is het transport met kleding, incontinentie materialen en zaaigoed niet door gegaan. We weten nog niet wanneer dat wel zal gebeuren, maar vanwege het zaaigoed hopen we dat dit niet te lang zal duren!

Daarnaast is er een reëel risico voor ons team in Roemenië. Zij worden continue door de sponsorgezinnen gebeld met het verzoek of het volgende voedsel pakket eerder kan komen. De lokale winkeltjes in de dorpen worden nl. niet bevoorraad. Daarnaast lukt het niet om voedsel in de steden te kopen omdat men ook in Roemenië is gaan hamsteren. Wilt u bidden voor ons Roemenië team (Ani, Grig en Lili), dat ze bescherming tegen het virus mogen krijgen bij de vele contacten die ze op hun werk hebben? Ook is er gebed nodig voor onze doelgroep die weinig opties hebben om zich te beschermen tegen dit virus. Daarnaast hebben ze onvoldoende financiële middelen om eventueel medische zorg te kunnen ontvangen.

Comments are closed.