Afgelopen maandag (25/11) hebben we voor de laatste keer kleding gesorteerd op de bekende opslagplaats in Aalsmeer. Het was met gemengde gevoelens omdat we nog geen nieuwe locatie voor ogen hadden. Bijzonder is dat we op deze bewuste maandag, ’s avonds een nieuwe opslag locatie aangeboden kregen door onze trouwe sponsors Pieter en Sonja van Limpt.  De kleding wordt vaak gesorteerd en ingepakt door vrijwilligers uit Aalsmeer en Hoofddorp. De nieuwe locatie ligt symbolisch tussen Aalsmeer en Hoofddorp! 

Het bestuur is heel dankbaar voor deze mooie oplossing.

Als je 2e hands kleding voor ons hebt dan kun je die  vanaf nu brengen naar:

Rijnlanderweg 724
2132NL Hoofddorp

Ook kun je via ‘contact’  in het menu contact opnemen met Peter Alderden of Jan Agterhof. Zij willen je graag helpen met informatie.

 

Comments are closed.