Jan en André zijn weer terug van een mooie Roemenië reis. Het is goed geweest om samen met het Roemeense team op te trekken. Allereerst hebben we een team building weekend in het Boga kamp gehad. De natuur was prachtig (met al die herfstkleuren) en het weer was 8 dagen lang strak blauwe lucht bij een temperatuur van 25°C.

Na het weekend 4 intense dagen van vergaderen, evalueren, bidden en bezoeken. We hebben weer ontmoetingen gehad met een aantal gezinnen en jongeren die dit jaar zijn begonnen met hun (gesponsorde) studie. Ook een aantal jongeren ontmoet die inmiddels via ons programma zijn afgestudeerd. Het was een prachtige ervaring om de nu academische studenten (tandheelkunde, arts, psychologie, rechten en letteren) te spreken naast afgestudeerden die inmiddels een baan hebben (zoals een politie agente in uniform!). Bij zo’n ontmoeting weet je weer helemaal waarom we dit allemaal doen!

Ook hebben we 2 jonge enthousiaste tandartsen gesproken in verband met ons idee om een tandartsfonds op te richten (waarover later meer).

Comments are closed.