Onze bestuursleden Cees Lock en André Buijs hebben begin December het Roemeense FSR team bezocht. Het weerzien was mooi na een periode  van 3 jaar (dankzij Corona). We hebben de winterhulp besproken die tot en met December geleverd is en het was prachtig om te zien dat mensen dankzij onze hulp er warm bij zaten (zie foto). Wel was er enige bezorgdheid te bespeuren omdat de prijzen voor warmte sterk gestegen zijn waardoor we maar voor 2 maanden stookhout/gas  konden doneren. Inmiddels zijn we bezig met de hulp voor de 2e helft van de winter. Onze extra aandacht voor ondersteuning heeft veel extra donaties opgeleverd en daar zijn we dankbaar voor! Naast 4000 euro voor warme schoenen voor schoolgaande kinderen konden we ook meer dan 10,000 euro beschikbaar stellen voor stookhout, kachels en gas. We zijn dankbaar dat dit mogelijk is! Als je dit leest en ook graag onze doelgroep nog wil helpen met een donatie dan kan dat via deze <link>!

Comments are closed.